Инструкции за употреба Choco Lite

Инструкции за използване на продукта Choco Lite

Показания и противопоказания

Как се пие коктейл за отслабване Choco Lite

Тестове върху шоколадов коктейл за интензивно и ефективно отслабване Choco Lite бяха проведени в Института за здравословно хранене. Доброволците бяха 1000 мъже и жени на възраст между 20 и 60 години. По време на изследването бяха направени следните промени:

  • седмица след поглъщането, всички доброволци са отслабнали със 7 кг тегло
  • След още една седмица доброволците отслабнаха с 8 кг.

Но това далеч не е единственото проведено проучване. По време на втората диета 30 жени, разделени на две групи, приемали шоколадови напитки. Първата група приема Choco Lite, докато втората приема обикновена шоколадова напитка. Резултатите от теста бяха следните: първите 5 жени, които взеха новостта, се сбогуваха с 6 кг, докато те не чувстваха глад, което допринесе за енергия и отлично настроение. Във всяка опаковка на напитката ще видите инструкции за приготвяне и употреба. Курсът на приемане на шоколадов коктейл е от 2 седмици до един месец. След първия курс ще забележите, че вашата фигура и здраве са се подобрили. Вълшебната напитка ще ви помогне да се освободите от излишните килограми, да премахнете възпалението и да повлияете системно на всички органи. Choco Lite се препоръчва от водещите диетолози в България. Шоколадовият коктейл за отслабване няма странични ефекти, няма противопоказания, но не може да се използва в следните ситуации:

  • ако имате алергична реакция,
  • в случай на лична непоносимост към лекарствените вещества,
  • по време на бременност и кърмене,
  • за хипертония,
  • не трябва да се консумира от лица под 16-годишна възраст.

Как да използвате инструмента

Коктейлът трябва да се приема сутрин или следобед, тъй като има ободряващ ефект. Отлично благополучие и повишено представяне ще ви придружават през целия ден. Изсипете няколко чаени лъжички вряла вода. Изчакайте 30 минути. През това време можете да ядете нещо, тъй като шоколадовият коктейл не се консумира на гладно.

След като вземете първия курс, трябва да направите почивка за един месец. През първия месец ще се отървете от 10 кг с балансирана диета. Ако трябва да свалите повече килограми, тогава упражнявайте заедно с напитката. За да направите това, трябва да отделяте 30 минути всеки ден.