Опит от употреба Choco Lite

Nicole Megans Budapest Преглед на употребата на продукта

Снимка на консерви с питие, опит от използването на Choco Lite

Аз съм на 35 години. Още на тази възраст метаболизмът работи бавно. Преди шест месеца тежах 90 кг с ръст 168. Приятелят ми ме посъветва да си купя шоколадов коктейл Choco Lite на уебсайта. С помощта на него тя се отърва от 23 кг за 2 месеца. Поръчах напитка от производителя на уебсайта, операторите ми разказаха подробно как да използвам продукта и дадоха съвети как да го използвам. Платих по пощата.

Всичко за Choco Lite

Шоколадовата напитка е ефективно средство за отслабване и премахване на целулита. Това е много здравословна напитка, която съдържа много хранителни вещества и витамини. Продуктът не е хранителна добавка, той е направен на базата на естествени заместители на захарта, които са напълно безвредни за диабетиците. Прочетох тази информация на официалния уебсайт на производителя.

Снимки преди и след отслабване, опит от използването на Choco Lite

Също така трябва да поръчате стоки от доверени доставчици, тъй като на пазара има много фалшификати. Трябва да вземете коктейл след хранене или сутрин преди закуска. Няколко чаени лъжички трябва да се разреждат с 200 ml вода. Напитката трябва да е тъмнокафява на цвят с приятен шоколадов аромат.

Резултати от приложението

Моят опит с използването на шоколадов шейк е само положителен. Курсът на терапия е месец с кратка почивка. Тежах 90 кг, по време на приема на коктейл загубих 12 кг за един месец. Мазнините от талията забележимо изчезват, състоянието на кожата се подобрява. Вечер правех водна аеробика. Чувствам се чудесно, в добро настроение съм, чувствам лекота в цялото тяло. Доволен съм от резултата и го препоръчвам на всички!